Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Sesongens fineste jakker

Nå som vi går mot vår kan det være greit å bytte ut den tykke vinterjakken med en litt letter jakke. Nedenfor har vi samlet noen favoritter fra denne sesongen som passer perfekt i overgangen mellom vinter og vår.

SANDRA

LIGHTWEIGHT JAKKE

Lett og komfortabel dunjakke med krage som kan brukes året rundt. Bruk den alene eller under en skalljakke for å holde varmen på kalde dager.

SHOP NÅ
Sandra dunjakke fra BLU
JULIA

RUTET JAKKE

Ruter er i vinden i år også og vi elsker de fine fargene på denne delikate vårjakken. Med beltet i livet får du en jakke som er mer innsvinget og feminin.

SHOP NÅ
Julia Jakke fra Blu
PLEASURE

JAKKE

En urban fritidsjakke i vannavstøtende materiale hører vårgarderoben til. Style den med chinos og lun genser under, og et par sneakers til for en stilig og avslappet look

SHOP NÅ
Pleasure jakke fra Jean Paul
Vivian

Ullkåpe

En kåpe er et viktig plagg i enhver kvinnes garderobe og denne beige kåpen fra Jean Paul er en klassiker du kan bruke sesong etter sesong.   

SHOP NÅ
Vivian ullkåpe fra Jean Paul
Christina

Dunjakke

Vi får ikke nok av dunjakker og denne fra Blu i bomberstil er bare så kul. En perfekt vårjakke som gir både komfort og et trendy utseende.

SHOP NÅ
Christina dunjakke fra Blu
TESSA

SKINNJAKKE

Skinnjakke er en klassiker som sjelden slår feil. Med denne jakken får du et plagg som kan brukes året rundt og som passer perfekt til lag-på-lag stilen nå i overgangen fra vinter til vår.

SHOP NÅ
Tessa skinnjakke fra BLU

Les mer