Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 1000,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Koselig strikk til de kalde dagene

Høsten er her og det kalde været er rett rundt hjørnet. Vi viser deg våre fineste strikkegensere denne sesongen.

Ingenting sier høst som en deilig og varm genser. Vi har et stort utvalg av strikk denne sesongen, både når det gjelder farger og passformer. Velger du en genser i ullblanding vil du også ha en genser som holder deg varm hele sesongen. 

Lett og myk genser nydelige melerte rosatoner. Den kommer i ribbestrikket ull og mohairblanding og har en ledig passform. Du finner Emilia Genser fra Donna her.

Lekker genser i myk ullblanding. Stripene gir den et lekent uttrykk som kan komme godt med når dagene blir mørkere. Den har deilig høy hals og ledig passform. Norah Høyhalset Genser fra Mellowfield finner du her.

Flettestrikket genser i en deilig grønnfarge som passer perfekt til høstsesongen. Genseren kommer i myk ullblanding og har en lett oversized passform. Niko Genser fra BLU finner du her.

Strikket genser i myk melert ullblanding med alpakka. Genseren har en deilig krage og knappestolpe i front. Den nøytrale fargen gjør at denne genseren passer til alt!  Maddox Genser fra BLU kommer snart både på nett og i butikk. 

Delikat genser i 100% merino ull. Den spreke fargen spriter opp et hvert antrekk denne sesongen. Den generøse kragen med v-utringing og ballongermene gir genseren et trendy preg. Stormy Polo Genser fra BLU finner du her.

 

Les mer