Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Klassiske chinos

En klassisk bukse som hører hjemme i klesskapet til alle menn. Kle den opp med skjorte og blazer til fest, eller bruk den med en fin genser og skjorte på våren. En mer allsidig bukse skal du lete lenge etter.

Chinos buksen har en lang historie og er elsket av mange. Det er uendelig mange varianter av en chinos, alt fra den klassiske beige eller blå, den mørke og de nyere variantene i melerte og strukturvevde stoffer. Det er god stretch i mange av våre chinos, noe som gjør buksen enda mer behagelig å ha på.

Nedenfor har vi valgt ut noen av våre favoritter for denne sesongen og stylet de for fine antrekkstips.

1.

Klassisk beige

Chinos i klassisk beige kan brukes til alle anledninger og fortjener en plass i klesskapet til alle menn. Kle den opp med skjorte eller genser og bruk den med en lett jakke.

SHOP NÅ
2.

Den mørke

En mørk chinos passer til det aller meste og egner seg godt året rundt til både jobb, hverdag og fest. Match den med en genser eller skjorte og blazer for en klassisk og elegant stil.

SHOP NÅ
3.

Blå toner

Kombinere gjerne flere toner av blå og med en klassisk chinos kan du gjøre antrekket mer spennende med en mønstrete skjorte. (Kommer snart)

4.

Gråmelert favoritt

Chinos i forskjellige gråmeleringer har kommet stort i det siste. Denne kan brukes med hvit T-skjorte og åpen skjorte til fest eller med avslappet til jobb.

SHOP NÅ
5.

Struktur chino

Varier den ensfargede chinosen, med en som er strukturvevd. Da får du en bukse med klassisk snitt og oppdatert uttrykk.

SHOP NÅ

Les mer