Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Sesongens bukser

Oppdatere garderoben med sesongens bukser, utvalget er stort og variert, og vi har bukser til alle stiler, anledninger og fasonger.

Klassisk denim kan brukes til alle anledninger og hvite jeans er en favoritt vi plukker frem hver vår. Myk dressbukse med høyt liv i en lys variant er på ønskelisten i år og de løse og ledige buksene som kan styles opp til fest, men også brukes til mer avslappede antrekk kan man aldri få for mange av.

Denne våren skal det være enkelt å finne en bukse du liker – utvalget av passformer, kvaliteter og farger er stort og nedenfor har vi valgt ut noen av våre favoritter.

1.

Dress-buksen

Myke dressbukser er i vinden om dagen, og gjerne i en lysere variant. I vår vil vi kombinere den med en matchende blazer og sneakers for en kul og trendy hverdagslook.

SHOP NÅ
Jessie bukse fra Blu
2.

Trendy og behagelig

Stoffbukse er sesongens mest behagelige bukse som har kommet tilbake for fult det siste året. For en hverdagslig look, kombiner den med en strikkegenser og kule boots til.

SHOP NÅ
Nina bukse fra BLU
3.

Denim-look

Med denim-looken vil man alltid se bra ut, og ekstra kult er det med et antrekk som matcher. Her har vi valgt en ledig bukse i myk og lett tencell med godt fall som er super behagelig på.

SHOP NÅ
Bonnie bukse fra Blu
4.

Hvite jeans

Det er ingen vår uten et par hvite jeans. Kombiner den med en fin oversized skjorte og et par sneakers eller hæler og du er klar for en dag på kontoret og på neste hagefest.

SHOP NÅ
5.

Farget jeans

Et par jeans i farger kan virkelig gjøre et antrekk og er en trend vi elsker om våren. Bruk den sammen med en fin bluse eller skjorte med pufferm for en trendy og stilsikker look.

SHOP NÅ

Les mer