Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Sesongens bukser

Oppdatere garderoben med sesongens bukser, utvalget er stort og variert, og vi har bukser til alle stiler, anledninger og fasonger.

Klassisk denim kan brukes til alle anledninger men denne høsten byr på mange fine bukser i mange forskjellige kvaliteter. Myk dressbukse med høyt liv i en grå variant er på ønskelisten i år og de løse og ledige buksene som kan styles opp til fest, men også brukes til mer avslappede antrekk kan man aldri få for mange av.

Denne høsten skal det være enkelt å finne en bukse du liker – utvalget av passformer, kvaliteter og farger er stort og nedenfor har vi valgt ut noen av våre favoritter.

1.

Dress-buksen

Myke dressbukser er i vinden om dagen, og gjerne i en grå variant. I høst vil vi kombinere den med en deilig myk genser og sneakers for en kul og trendy hverdagslook.

SHOP NÅ
Harriet bukse fra BLU
2.

Myk og behagelig

Stoffbukse er sesongens mest behagelige bukse som har kommet tilbake for fult det siste året. For en hverdagslig look, kombiner den med en genser og kule boots til.

SHOP NÅ
Meg bukse fra BLU
3.

Trendy Cord

Med cord vil man alltid se bra ut, og ekstra kult er det med et antrekk som matcher. Her har vi valgt en ledig bukse i myk og lett cord med godt fall som er super behagelig på.

SHOP NÅ
Kirby bukse fra Blu
4.

Cargo buksen

Det er ingen høst uten en fin cargo bukse. Kombiner den med en bluse med stor krage og et par sneakers eller hæler og du er klar for en dag på kontoret og på neste hagefest.

SHOP NÅ
Mackenzie bukse fra BLU
5.

Pull-on Pant

Med en trendy pull-on pant får du maksimal komfort gjennom hele dagen, samtidig som du har en oppdatert stil. Bruk den sammen med en fin bluse eller skjorte for en stilsikker look.

SHOP NÅ
Cadia bukse fra InWear

Få stilen

Franny bluse AAJ Franny bluse AAJ
34 36 38 40 42 44

BLU

Franny bluse

899,-

Les mer