Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Hill glidelåsgenser

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Grå: Rainy Day Grå: Rainy Day
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk glattstrikket genser i ull med innslag av forsterkende nylon. Genseren har glidelåskrage og mønsterstrikket parti, ribbestrikket krage med metall glidelås og liten detalj i imitert skinn. Lite broderi på brystet og normal passform. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk glattstrikket genser i ull med innslag av forsterkende nylon. Genseren har glidelåskrage og mønsterstrikket parti, ribbestrikket krage med metall glidelås og liten detalj i imitert skinn. Lite broderi på brystet og normal passform.

Materialer: 80% lammeull 20% nylon
Fargekode: EMU
Artikkelnummer: 7248544

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Strekkes i fasong

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler