Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Henriette Bluse

Velg farge
Blå: Ultramarine Blå: Ultramarine Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
269,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin bluse med kort raglanerm med elastikk i kanten og ledig passform. Blusen har rundet halsåpning med elastikk og en lukning i front og kommer i to varianter. En hvit i engelsk blonde og en blå i to tonet lett bomull. Les mer

 • Mer info

  Feminin bluse med kort raglanerm med elastikk i kanten og ledig passform. Blusen har rundet halsåpning med elastikk og en lukning i front og kommer i to varianter. En hvit i engelsk blonde og en blå i to tonet lett bomull.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: ECP
  Artikkelnummer: 7246807

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.