Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Jamie skjørt

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Elegant partyskjørt med "smokingdetaljer" i satengkvalitet livet og sidene. Skjørtet har legg i front, stikklommer, passepoilerte fuskelommer bak, behagelig fôr innvendig og rett passform med lengde til ovenfor kneet. Les mer

Mer info

Mer info

Elegant partyskjørt med "smokingdetaljer" i satengkvalitet livet og sidene. Skjørtet har legg i front, stikklommer, passepoilerte fuskelommer bak, behagelig fôr innvendig og rett passform med lengde til ovenfor kneet.

Materialer: 92% polyeser,8% elastan
Fargekode: 800
Artikkelnummer: 7248907

Vask og vedlikehold

Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram maks 40º

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tørkes flatt.

Må ikke bløtlegges

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler