Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Emily Kjole

Velg farge
Rosa: Tea Rose Rosa: Tea Rose
449,- før 1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Vakker ankellang omslagskjole med knyting og 3/4 lang pufferm med elastikk nederst. Kjolen har kappe og god vidde i skjørtet, og kommer i en glatt blomstermønstret bomullskvalitet med pent fall. Les mer

 • Mer info

  Vakker ankellang omslagskjole med knyting og 3/4 lang pufferm med elastikk nederst. Kjolen har kappe og god vidde i skjørtet, og kommer i en glatt blomstermønstret bomullskvalitet med pent fall.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: MNP
  Artikkelnummer: 7246799

  Vask og vedlikehold

  Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Kan renses. Opp til 5% krymp.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.