Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Carolina kjole

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Stilren kjole i delikat viskose med godt fall, rett passform, løst knytebelte i livet og drapert halvhøy krage med stofftrukne knapper og splitt bak. Kjolen har lang erm og definerte skuldre med sydd fold og skulderpute samt lang erm med legg på ermtopp og kneppet mansjett. Les mer

Mer info

Mer info

Stilren kjole i delikat viskose med godt fall, rett passform, løst knytebelte i livet og drapert halvhøy krage med stofftrukne knapper og splitt bak. Kjolen har lang erm og definerte skuldre med sydd fold og skulderpute samt lang erm med legg på ermtopp og kneppet mansjett.

Materialer: 100% Viskose
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7248739

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes i vaskepose

Vaskes med tilsvarende farger.

Tørkes flatt. Strykes i fasong på innsiden av stoffet.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler