Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Ariel Omslagskjole

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue
209,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Blomstermønstret omslagskjole med kort volangerm og liten rysjekant langs utringingen. Kjolen har knyting i livet og er litt lenger bak en foran. Rygglengde 118 cm i størrelse 38. Les mer

 • Mer info

  Blomstermønstret omslagskjole med kort volangerm og liten rysjekant langs utringingen. Kjolen har knyting i livet og er litt lenger bak en foran. Rygglengde 118 cm i størrelse 38.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: E9O
  Artikkelnummer: 7247015

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.