Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Vicky jakke

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf
1 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Komfortabel jakke i lett strukturert kvalitet med myk PU laminering som gjør stoffet vannavstøtende og vindtett. Jakken har avtagbar hette, snøring i livet, lommer med klaff, innerlomme, halvhøy krage, mansjett med justering og splitt og lukkes i front med glidelås og knappestolpe med matchende trykknapper. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel jakke i lett strukturert kvalitet med myk PU laminering som gjør stoffet vannavstøtende og vindtett. Jakken har avtagbar hette, snøring i livet, lommer med klaff, innerlomme, halvhøy krage, mansjett med justering og splitt og lukkes i front med glidelås og knappestolpe med matchende trykknapper.

Materialer: 100% Polyester
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7248065

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Lukk glidelåsen, vaskes med vrangen ut. Maks 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler