Gå til innhold
OBS: Pga situasjonen med coronaviruset er det begrenset tilgang til kundesenteret og kan derfor ta noe lengre tid.

Hugo Boss

Hugo Boss kolleksjonene består av BOSS, BOSS Green, BOSS Orange og HUGO. Dette er et internasjonalt merke som lager sofistikert mote for menn og kvinner.

Med kolleksjonene fra BOSS kan du kle deg elegant til formelle anledninger i en smoking eller vakker aftenkjole. Merket sikret at du også er velkledd med de rette antrekkene til jobb og fritid.  

BOSS Black, som er den kolleksjonen du oftest vil finne hos VIC, tilbyr en allsidig ote med et rikt utvalg av elegante "moderne klassikere" til bruk på jobb, fritid og til hverdags: den perfekte looken, som tilfredsstiller en raffinert smak. 

BOSS Green er en aktiv sports- og fritidskolleksjon med tekniske materialer av høyeste kvalitet. Hver sesong inneholder BOSS Green en pro golf-kolleksjon.

BOSS Orange består av fritidsklær for menn og kvinner som liker kontraster, farger og mønstre. Kolleksjonen appellerer til dem som gjerne eksperimenterer litt med sine antrekk. 

BOSS kolleksjonene dekker mange produktkategorier; fra den klassiske stilen til den moderne sporty hverdagsstilen, i tillegg til accessories som er med på å komplementere både dressup og casual.