Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

KARRIERE

I VIC er vi opptatt av å gi kundene de beste opplevelsene. Om du jobber i butikk eller på servicekontoret er det alltid kundens opplevelse som er avgjørende for om vi har lykkes eller ikke.

VIC er en landsdekkende kleskjede med over 60 butikker på landsbasis. Vi selger klær til den bevisste kvinne og mann som er opptatt av kvalitet. Det gjør at vi alltid vil gi det lille ekstra for at kunden skal gå ut av butikken med et smil og med et ønske om å komme tilbake til oss neste gang de trenger nye klær.

Vi ser etter medarbeidere som er opptatt av å inspirere mennesker rundt seg, og som er opptatt av kvalitet – både i forhold til klærne vi selger og servicen vi gir. Som medarbeider i Voice har du store utviklingsmuligheter.

VIC eies av Motehuset Voice Norge AS, som også eier Match, Boys of Europe og Jean Paul. I Voice jobber det en stor gjeng entusiastiske medarbeidere innenfor mange forskjellige områder. Vi jobber blant annet med kundeopplevelser i butikk, design, produktutvikling, salg, markedsføring, logistikk, regnskap og økonomi. Vårt servicekontor ligger på Sagene i Oslo.

Hvis du ikke finner din drømmestilling akkurat nå, så kan du registrere deg i vårt system og vi vil kontakte deg hvis det dukker opp en stilling som vi tror vil passe deg. Hvis du vil endre i opplysningene du legger inn her, kan du når som helst logge deg inn i systemet og foreta de endringene du måtte ønske.

Vi tar deg på alvor og når du søker jobb hos oss så bruker vi et rekrutteringssystem som tar vare på dine personopplysninger og kun personer som er delaktige i rekrutteringsprosessen har innsyn i de opplysninger du legger inn.

Send oss en søknad hvis du har lyst til å bli vår kollega. Vi gleder oss til å høre fra deg.