Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Klassiske chinos

En klassisk bukse som hører hjemme i klesskapet til alle menn. Kle den opp med skjorte og blazer til fest, eller bruk den med en fin genser og skjorte på våren. En mer allsidig bukse skal du lete lenge etter.

Chinos buksen har en lang historie og er elsket av mange. Det er uendelig mange varianter av en chinos, alt fra den klassiske beige eller blå, den mørke og de nyere variantene i melerte og rutete stoffer. Det er god stretch i mange av våre chinos, noe som gjør buksen enda mer behagelig å ha på.

Nedenfor har vi valgt ut noen av våre favoritter for denne sesongen og stylet de for fine antrekkstips.

1.

Klassisk beige

Chinos i klassisk beige kan brukes til alle anledninger og fortjener en plass i klesskapet til alle menn. Kle den opp med skjorte eller genser og bruk den med en lett jakke.

KOMMER SNART
Aron Chinos Vesbar
2.

Fin struktur

En chinos i fin struktur egner seg godt året rundt til både jobb, hverdag og fest. Match den med en genser eller skjorte og blazer for en klassisk og elegant stil.

KOMMER SNART
Slim Structure Chino MrC
3.

Blå toner

Kombinere gjerne flere toner av blå og med en klassisk chinos. Kombiner den gjerne med en t-shirt for en lett og avslappet stil.

SHOP NÅ
4.

Gråmelert favoritt

Chinos i forskjellige gråmeleringer har kommet stort i det siste. Denne kan brukes med skjorte og genser så har du det perfekte antrekk både til jobb og fest.

SHOP NÅ
Slim Taper bukse MrC
5.

Vårlig grønn

Varier den ensfargede chinosen, med en chinos i en vårlig grønnfarge. Da får du en bukse med klassisk snitt og oppdatert uttrykk.

SHOP NÅ
Brad Twill Chino

Få stilen

Les mer