Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Klassiske chinos

En klassisk bukse som hører hjemme i klesskapet til alle menn. Kle den opp med skjorte og blazer til fest, eller brett opp buksen og bruk den med pique og sneakers på sommeren. En mer allsidig bukse skal du lete lenge etter.

Chinos buksen har en lang historie og er elsket av mange. Det er uendelig mange varianter av en chinos, alt fra den klassiske beige eller blå, den fargesterke og de nyere variantene i melerte og strukturvevde stoffer. Det er god stretch i mange av våre chinos, noe som gjør buksen enda mer behagelig å ha på.

Nedenfor har vi valgt ut noen av våre favoritter for denne sesongen og stylet de for fine antrekkstips.

1.

Klassisk beige

Chinos i klassisk beige kan brukes til alle anledninger og fortjener en plass i klesskapet til alle menn. Kle den opp med skjorte eller bruk den med pique i sommer.

2.

Trendy grønn

Grønn er en av sesongens trendfarger og kommer i mange forskjellige nyanser. Grønn chinos er trendy nå, men klassisk nok til at du kan den i mange år.

3.

Blå toner

Kombinere gjerne flere toner av blå og med en klassisk chinos kan du gjøre antrekket mer spennende med en blomstrete skjorte.

4.

Gråmelert favoritt

Chinos i forskjellige gråmeleringer har kommet stort i det siste. Denne kan brukes med hvit skjorte og blazer til fest eller med avslappet til jobb.

5.

Struktur chino

Varier den ensfargede chinosen, med en som er strukturvevd. Da får du en bukse med klassisk snitt og oppdatert uttrykk.

Les mer