Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Sesongens bukser

Oppdatere garderoben med sesongens bukser, utvalget er stort og variert, og vi har bukser til alle stiler, anledninger og fasonger.

Klassisk denim kan brukes til alle anledninger og farget jeans er en favoritt vi plukker frem hver høst. Cargo-buksen med høyt liv og avsmalnende ben er på ønskelisten i år og de løse og ledige buksene som kan styles opp til fest, men også brukes til mer avslappede antrekk kan man aldri få for mange av.

Denne høsten skal det være enkelt å finne en bukse du liker – utvalget av passformer, kvaliteter og farger er stort og nedenfor har vi valgt ut noen av våre favoritter.

1.

Cord-buksen

Myke cordbukser er en favoritt om høsten, som er både trendy og komfortabel på. Kombiner den med en fin strikkegenser og sneakers for en kul hverdagslook.

Cordbukse fra Donna
2.

Trendy og behagelig

Cargobuksen er sesongens mest behagelige bukse som har gjort en mote-comback det siste året. For en urban lokk, kombiner den med en strikkegenser og røffe boots til.

Cargobukse fra BLU
3.

Denim på denim

Med denim vil man alltid se bra ut, og ekstra kult er det i et antrekk med dobbelt opp denim. Her har vi valgt en jeans i klassisk mørk vask med smale ben som er en anvendelig klassiker.

Denim bukse fra Jean Paul
4.

Skinnbuksen

Det er ingen høstmote uten skinnbukse. Kombiner den med en fin bluse og et par snekers eller hæler og du har et antrekk som kan brukes til alle anledninger.

5.

Farget jeans

Et par jeans i farger kan virkelig gjøre et antrekk og er en trend vi elsker om høsten. Bruk den sammen med en kåpe som tar igjen litt av fargene for en tidløs ton-i-ton kombinasjon.

Les mer