Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Daniel skjorte

Velg farge
Blå: Skyway Blå: Skyway Blå: Dark Sappire Blå: Dark Sappire
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Elegant skjorte i småmønstret bomull med enkel knappestolpe og matchende knapper. Skjorten har regulerbar mansjett med knapp og splitt, innsnitt i ryggen og leveres med utagbar plastpin i kragen for avstiving av skjortekrave. Les mer

Mer info

Mer info

Elegant skjorte i småmønstret bomull med enkel knappestolpe og matchende knapper. Skjorten har regulerbar mansjett med knapp og splitt, innsnitt i ryggen og leveres med utagbar plastpin i kragen for avstiving av skjortekrave.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: E8P
Artikkelnummer: 7248315

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler