Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Chamonix Jakke

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Guc Deep Depths Grønn: Guc Deep Depths
3 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Vanntett boblejakke med tykk vattering og sveisede tuneller. Jakken har hette, lommer med mykt fleecefôr og tapede glidelåser, elastisk kant nederst på ermet og innvendig nedfellbare refleksbånd i sidene. Lukkes i front med glidelås. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Vanntett boblejakke med tykk vattering og sveisede tuneller. Jakken har hette, lommer med mykt fleecefôr og tapede glidelåser, elastisk kant nederst på ermet og innvendig nedfellbare refleksbånd i sidene. Lukkes i front med glidelås. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7247663

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Flekker kan tørkes av med fuktig klut, luftes ved behov

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler