Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Milli bluse

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 399,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Småmønstret bluse i lett materiale med ledig passform og buet avslutning nederst med splitt i siden, lange ermer med liten puff og elastisk mansjett. Blusen har halvhøy krage med elastikk, splitt og 3 små knapper. Les mer

 • Mer info

  Småmønstret bluse i lett materiale med ledig passform og buet avslutning nederst med splitt i siden, lange ermer med liten puff og elastisk mansjett. Blusen har halvhøy krage med elastikk, splitt og 3 små knapper.

  Materialer: 100%viskose
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7248586

  Vask og vedlikehold

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tørkes flatt.

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Håndvaskes i kaldt vann

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.