Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Colita bluse

Velg farge
Grønn: Olive Green Grønn: Olive Green Rød: Rust Rød: Rust
1 399,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin bluse i behagelig kvalitet med blondedetaljer på erm og bryst. Blusen har en liten rysjekrage, matchende knapper i front, liten pufferm med vidde og elastikk nederst. Ledig passform. Les mer

 • Mer info

  Feminin bluse i behagelig kvalitet med blondedetaljer på erm og bryst. Blusen har en liten rysjekrage, matchende knapper i front, liten pufferm med vidde og elastikk nederst. Ledig passform.

  Materialer: 60% tencel, 40% viskose
  Fargekode: K3W
  Artikkelnummer: 7248585

  Vask og vedlikehold

  Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Må ikke bløtlegges

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.