Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Verity Denim Kjole

Velg farge
DENIM: Faded Denim DENIM: Faded Denim
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kjole i myk og lett denim med feminine detaljer. Kjolen har frontknepping, liten rysjekant på krage og mansjett, løst knytebelte i livet, og lang erm med liten puff og kneppet mansjett. Ledig passform. Liten sølvfarget metallbadge nede på siden. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

Mer info

Mer info

Kjole i myk og lett denim med feminine detaljer. Kjolen har frontknepping, liten rysjekant på krage og mansjett, løst knytebelte i livet, og lang erm med liten puff og kneppet mansjett. Ledig passform. Liten sølvfarget metallbadge nede på siden. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

Materialer: 100% Bomull
Fargekode: ECL
Artikkelnummer: 7247421

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler