Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Katia Skjørt

Skjørt i behagelig bomullsblanding med fuskeknapper i front, avtagbart knytebelte og elastikk i livet. Skjørtet kommer i to forskjellige varianter. Ett stripet i bomull, polyerster og lin, og ett hennafarget i 70% viskose og 30% lin. Det hennafargede kommer med fôr. Lengde ca til ovenfor kneet. Les mer

Velg farge
Brun: Cement Brun: Cement Brun: Henna Brun: Henna
269,- før 899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Skjørt i behagelig bomullsblanding med fuskeknapper i front, avtagbart knytebelte og elastikk i livet. Skjørtet kommer i to forskjellige varianter. Ett stripet i bomull, polyerster og lin, og ett hennafarget i 70% viskose og 30% lin. Det hennafargede kommer med fôr. Lengde ca til ovenfor kneet.

  Materialer: 45% bomull, 40% polyester og 15% lin+70% viskose, 30% bomull
  Fargekode: AJO
  Artikkelnummer: 7243592

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.