Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Noemi parka

Velg farge
Grå: Vetiver Grå: Vetiver
1 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Parka i oversized modell med vattering og quiltet mønster. Parkaen har avtagbar hette, halvhøy krage, skrå lommer med knappelukning, god lengde og rundet avslutning nede med splitter i sidene. Lukkes med glidelås og matchende trykknapper i front. Les mer

Mer info

Mer info

Parka i oversized modell med vattering og quiltet mønster. Parkaen har avtagbar hette, halvhøy krage, skrå lommer med knappelukning, god lengde og rundet avslutning nede med splitter i sidene. Lukkes med glidelås og matchende trykknapper i front.

Materialer: 100% Polyester
Fargekode: I5Z
Artikkelnummer: 7248060

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes separat

Opptil 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler