Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Shauna jakke

Velg farge
Grå: Stormy Weather Grå: Stormy Weather
599,- før 1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Lun og behagelig pilejakke med hette og glidelåslukning i front. Jakken har fine sømdetaljer med elastisk tape rundt hette, ermet og i kanten nederst. Vertikale glidelåslommer, splitter i sidene og buet avslutning. Ledig passform. Les mer

Mer info

Mer info

Lun og behagelig pilejakke med hette og glidelåslukning i front. Jakken har fine sømdetaljer med elastisk tape rundt hette, ermet og i kanten nederst. Vertikale glidelåslommer, splitter i sidene og buet avslutning. Ledig passform.

Materialer: 100%polyester
Fargekode: IFI
Artikkelnummer: 7249544

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Tåler ikke tørketrommel.

Kan renses. Opptil 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler