Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Meg cargobukse

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Myk cargobukse i behagelig stretchkvalitet med elastikk i livet og nederst på beinet. Buksen lukkes med knapp og glidelås i livet, har cargolommer med knapp, stikklommer i sidene og passepoilerte baklommer. Normal livhøyde og god passform. Les mer

 • Mer info

  Myk cargobukse i behagelig stretchkvalitet med elastikk i livet og nederst på beinet. Buksen lukkes med knapp og glidelås i livet, har cargolommer med knapp, stikklommer i sidene og passepoilerte baklommer. Normal livhøyde og god passform.

  Materialer: 95% Polyester,5% Elastan
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7248080

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opptil 3% krymp.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.