Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Nica Bukse

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Svart: Black Svart: Black
900,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk penbukse i behagelig kvalitet med god stretch og normal livhøyde. Buksen har linning med hekte og glidelås i front, behagelig elastikk i livet bak, passepoilerte fuskelommer foran og bak. Smale ben med glidelås og elastikk nederst. Les mer

 • Mer info

  Klassisk penbukse i behagelig kvalitet med god stretch og normal livhøyde. Buksen har linning med hekte og glidelås i front, behagelig elastikk i livet bak, passepoilerte fuskelommer foran og bak. Smale ben med glidelås og elastikk nederst.

  Materialer: 88% polyester, 12% elastan
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7233705

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Strykes på vrangen

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.