Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Harriet bukse

Velg farge
Blå: Ebony Blå: Ebony
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Bukse i behagelig kvalitet med innslag av ull, vide rette ben med sydd press, stikklommer i sidene og en passepoilert baklomme. Buksen har høyt liv og matchende belte i livet. Les mer

 • Mer info

  Bukse i behagelig kvalitet med innslag av ull, vide rette ben med sydd press, stikklommer i sidene og en passepoilert baklomme. Buksen har høyt liv og matchende belte i livet.

  Materialer: 90% polyester,10% ull
  Fargekode: EHH
  Artikkelnummer: 7248078

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Vaskes på ullprogram. Strykes på vrangen.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.